Pasen 2025

Pasen 2025

Paas-arrangement de Smaeckmakers

De Smaeckmakers hebben ook dit jaar weer een culinair Paas-arrangement samengesteld.


U kunt uit meerdere koude voorgerechten, warme hoofdgerechten en bijgerechten kiezen uit onderstaand menu.

Bovendien krijgt u ook nog een heerlijk nagerecht.

Alle door u gekozen gerechten leveren wij op feestelijk opgemaakte schalen, en in chaving-dishes met branders. (warmhoud apparatuur)


Heeft u andere of aanvullende wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een onvergetelijke middag of avond.


   Het paasarrangement is  ook geschikt voor een lunch of brunch

                  Paasmenu


De Smaeckmakers Paasarrangement €31.50 per persoon


Koude gerechten (6 naar keuze)

Geserveerd met diverse broodsoorten en roomboter


Halve sous-vide gegaarde eitjes met romige lavasmayonaise (V)


Paté en croute van ei, tomaat en mozzarella(V)


Salade van bulgur met ingemaakte citroen, granaatappel, groene kruiden, za’atar en peynir (V)


Rolletje van groene aspergestips in omelet met roomkaas (V)


Koudgerookte Limburgse meerval met ½ kwarteleitje en Arenkha kaviaar


Tomaat gevuld met Hollandse garnalen en cocktailsaus

 

Huisgemaakte gravad lax met komkommer en mosterd-dillesaus


Beenham met honing-mosterdsaus

 

Carpaccio, limousinrund, rucola, pecorino en truffelmayonaise

 

Vitello tonnato, gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes


Eiersalade met aardappel en reepjes gebraden speenvarken


Warme gerechten (4 naar keuze)

 

Farfalle (‘strikjes’-pasta) in Pernod-dilleroomsaus met gebakken champignons, belugalinzen,

wortel en cashewnoten(V)

 

Kikkererwten en aubergine in een tomatensaus met gerookte paprika, fino-sherry en verse

munt(V)


Shakshouka, gekookte eieren in een saus van paprika’s en tomaten met o.a. komijn, kaneel

en cayenne (V)


Gebraden chipolateworstjes omwikkeld met rookspek


Getrancheerde kippendijen in een Franse kerriesaus

 

Piperade, gebakken chorizo en eieren gegaard in een pittige saus van paprika’s, uien en

tomaten


Rigatone (buisjespasta) met witte boontjes en ham in huisgemaakte tomatensaus

gegratineerd met romige kaassaus

 

Midden-Oosters lams-rundergehakt met tuinerwtjes en bleekselderij  in een kruidige saus

met ras-el-hanout


Dessert (1 naar keuze)

 

Hangop met aardbeien en citroen met meringue en advocaatcrème

 

Dessert van rabarber, boerencake vanilleroom

 

Mini pannacotta met lemoncurd en chocola


Voor bij de koffie:

Handgemaakt Paaschocolaatjes


 V=vegetarisch


Een culinaire belevenis

 Paas-arrangement 2025 
* vanaf 25 personen

Share by: